Privola web stranica admin 25. srpnja 2022.
PRIVOLA – WEB STRANICA

MIHOLJAČKI VODOVOD D.O.O., Pavla Radića 99, 31540 Donji Miholjac, kao Voditelj zbirke osobnih podataka, obavještava Vas da su Vaši osobni podaci zaprimljeni na web stranici kg-park.hr ( u daljnjem tekstu: web stranica) i da će biti obrađeni i pohranjeni.
Prihvaćanjem ove Izjave smatra se da slobodno i izričito dajete Vašu privolu za prikupljanje i obradu Vaših osobnih podataka ustupljenih MIHOLJAČKI VODOVOD D.O.O. kao korisniku putem web stranice u svrhe koje su ovdje izričito navedene.
Radi se o dobrovoljnom davanju podataka te ovu Izjavu niste dužni prihvatiti, odnosno niste dužni unositi svoje osobne podatke u obrazac dostupan na ovoj web stranici.
Prihvaćanjem ove Izjave i ustupanjem Vaših osobnih podataka unosom u obrazac smatra se da ste suglasni s obradom istih u svrhu rješavanja o Vašem zahtjevu/predstavci/upitu.

MIHOLJAČKI VODOVOD D.O.O. čuva povjerljivost Vaših osobnih podataka te omogućava pristup i priopćavanje osobnih podataka samo onim svojim zaposlenicima kojima su isti potrebni radi rješavanja o Vašem zahtjevu/predstavci/upitu.
Vaši osobni podaci, radi daljnje obrade mogu biti priopćeni trećim osobama, a u svrhu rješavanja Vašeg zahtjeva.
Vaši osobni podaci ne mogu se priopćavati trećim osobama bez Vaše prethodne izričite privole, osim i samo u slučajevima propisanim zakonom.
Vaše obrađene podatke MIHOLJAČKI VODOVOD D.O.O. čuvati će sukladno propisima o čuvanju arhivske građe.

MIHOLJAČKI VODOVOD D.O.O. će s Vašim osobnim podacima postupati sukladno Zakonu o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka („Narodne novine“ broj: 42/18) uz primjenu odgovarajućih fizičkih i tehničko-sigurnosnih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja.
Obradi osobnih podataka u navedene svrhe možete se u svako doba usprotiviti i opozvati danu privolu.
Voditelj zbirke/ Vaših osobnih podataka je MIHOLJAČKI VODOVOD D.O.O., Pavla Radića 99, 31540 Donji Miholjac, a voditelj zaštite podataka je Sara Pobi Stojčević.
Napominjemo da možete u svako doba, u potpunosti i djelomice, bez objašnjenja odustati od dane privole i zatražiti prestanak aktivnosti obrade Vaših osobnih podataka.
Opoziv privole možete osobno, putem pošte na gore navedenu adresu ili e poštom na adresu: info@miholjacki-vodovod.hr.

Molimo da pažljivo pročitate ovu Izjavu. Prihvaćanjem ove Izjave i ustupanjem Vaših osobnih podataka putem web stranice potvrđujete da ste istu pročitali i razumjeli te da dopuštate prikupljanje, obradu i korištenje Vaših osobnih podataka na gore opisani način i svrhu.
Ovim putem izričito izjavljujete da imate više od 18 godina i da zakonski možete dati privolu za obradu osobnih podataka kako je to navedeno u ovoj Izjavi.

Skip to content